Werken bij ons

Waarom kies je voor ons?

“Bruno houdt bij de keuze van projecten steevast rekening met mijn interesses alsook de woon-werk afstand, zodat ik elke dag voldoening heb van mijn werk en meer tijd kan spenderen met mijn gezin.”
Raf, senior .NET consultant

Kies zelf je job

Samen zoeken we naar een opdracht die binnen jouw interesses en mogelijkheden ligt. Je kiest zelf waar je graag wil werken en welk project je wil doen.

Focus op jou

Als wij zeggen dat je bij ons geen nummer bent, menen we dat ook echt. Voor ons is het belangrijk dat je je goed voelt, dat je graag gaat werken en dat je kan groeien in jouw vakgebied. Hierdoor word je sneller betrokken bij nieuwe projecten en leer je de laatste nieuwe technologieën gebruiken.

Jouw voordelen

Flexibele werkuren, thuiswerk, … Work life balance staat bij ons centraal, samen zoeken we naar de beste oplossing.
Je krijgt een goede verloning met tal van extralegale voordelen zoals een full-option bedrijfswagen, netto dagvergoeding, DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, externe opleiding, GSM-abonnement en ecocheques.

“Als senior consultant ervaar ik Datasoft Services als een bedrijf dat zijn werknemers volledig ondersteunt in de uitbouw van hun professionele carrière. Zowel senior als junior consultants zijn hier op het juiste adres, en krijgen de mogelijkheid om hun loopbaan zelf uit te tekenen.”

Matthias, project manager

“In vele bedrijven hoor je vaak de belofte ‘hier ben je niet zomaar een nummer’. De enige werkgever die deze belofte voor mij waar kon maken, is Datasoft Services. Bruno maakt echt tijd voor ons en luistert naar onze input.”

Youri, .NET developer

“Werken bij Datasoft Services is niet te vergelijken met werken voor een consultancy mastodont. Het verschil kan niet groter zijn.”

Dominiek, solution architect

Onze IT consultants werken bij volgende bedrijven